HIRIS Group

HIRIS Group este orientat catre satisfactia nevoilor clientilor sai, prin oferirea de produse si servicii de inalta calitate. Indiferent ca este vorba despre servicii imobiliare, de cosmetica & parfumerie, ceasuri & accesorii, papetarie sau paza si securitate, obiectivul nostru este acelasi: sa oferim clientilor nostri servicii si produse de cea mai buna calitate.

La baza infiintarii acestui grup a fost domeniul de imobiliare care pune la dispozitie servicii de consultanta, intermediere, vanzare, inchiriere si solutii financiare. Personalul echipei operand pe piata imobiliara inca din anul 2002.

Acesta a fost urmata de magazinul online  www.hiris.ro, ce ofera posibilitatea achizitionarii produselor sale la preturile cele mai mici si in cel mai scurt timp, prin serviciul de curierat rapid in maxim 24 h oriunde in tara.

HIRIS Group atinge toate aceste domenii de activitate datorita dorintei de a acoperi cat mai mult nevoile si cerintele clientilor sai.


HIRIS Group are ca scop principal oferirea de servicii complete si competente intr-un grad cat mai ridicat de satisfacere a nevoilor clientilor sai

Misiunea noastra este aceea de a deveni un partener de nadejde pe termen lung, pentru clientii nostri.

Valorile companiei noastre sunt: profesionalismul, orientarea catre client, angajament, competenta si flexibilitate.

Dovada succesului nostru sunt clientii care au apelat la serviciile noastre in tot acest timp . Si cum succesul nostru depinde de succesul si multumirea clientilor nostri vom tine cont tot timpul de parerile si sugestiile lor pentru atingerea obiectivelor noastre.
Cheia succesului HIRIS Group o reprezinta angajatii sai. Pentru ca ne dorim sa atingem gradul maxim de satisfactie al clientilor nostri prin calitatea produselor si serviciilor oferite, HIRIS Group are in spate o echipa profesionista, entuziasta si orientata in permanenta catre formare profesionala.

Echipa HIRIS Group


HIRIS Parfumerie Profile Image

HIRIS Parfumerie

Magazin Online

HIRIS parfumerie de lux este un magazin de parfumuri online de exceptie. Asiguram livrarea produselor noastre in intreaga tara printr-un serviciu de curierat rapid, cu livrare in maxim 24 ore! Parfumurile sunt achizitionate numai de la producatori/furnizori autorizati, aceiasi care furnizeaza produsele in magazinele din mall-uri sau centre comerciale.


HIRIS Papetarie Profile Image

HIRIS Papetarie

Magazin Online

Papetaria HIRIS ofera produse si servicii complete de papetarie si birotica. Suntem importatori si distribuitori de produse de papetarie si birotica, produse scolare, administrative, si IT&C. Profesionalismul si rapiditatea sunt elemente definitorii pentru firma noastra.


max saunders Profile Image

max saunders

Art Director/ Designer

As lead designer, Max’s job is to create beautifully crafted designs for in progressive enhancement and responsive web a wide range of applications design.Amy Loraine Profile Image

Amy Loraine

Photographer

Amy is our photographer specialist, translating your key ideas into copy specially tailored for the web used to figure skate competitively.