HIRIS Imobiliare

Cine suntem…

HIRIS Imobiliare a luat nastere in Februarie 2008, bucurandu-se de un real succes, urmand ca in iulie 2012 sa vina cu un nou look al Brand-ului si un nou concept asupra pietei imobiliare. Cu o experienta de peste 11 ani in acest domeniu, echipa care astazi este reunita sub numele de HIRIS Imobiliare te va indrepta catre ceea ce cauti si iti va pune la dispozitie o intreaga baza de date cu oferte pentru a te ajuta sa gasesti rapid si eficient ceea ce cauti, sau sa vinzi in acelas mod orice imobil sau teren pe care il detii.

Untitled-2Comercial

Acest segment dinamic al pietei imobiliare este gestionat de echipa noastra printr-o baza de date solida, studii de piata, suport juridic, fapt ce ar putea veni in ajutorul dumneavoastra. Vindeti, cumparati sau inchiriati, prin intermediul nostru, veti gasi o analiza si o asistenta competenta. Prin intermediul HIRIS Imobiliare aveti acces constant la ofertele noi de pe piata, care se pot inchiria-vinde asigurand succesul afacerii dumneavoastra.

Untitled-3

Rezidential

Domeniul rezidential este cel mai important segment pe piata imobiliara . Oferim clientilor nostri suport in cunoasterea ofertelor din piata, solutii finaciare, suport juridic, securizarea tranzactiei. Prin intermediere succesul tranzactiei este garantat. Echipa noastra va poate acorda consultanta profesionista in vanzarea sau cumpararea de apartamente sau vile.

Untitled-1

 Birouri

HIRIS Imobiliare va ofera spre vanzare sau inchiriere spatii special amenajate pentru birouri, in constructii noi si vechi de clasa A si B. Datorita experientei si bazei de date active pe care o putem folosi in interesul dumneavoastra, acordam atentie, asistenta si sustinere pentru proiectele dumneavoastra cu rezultate maxime si cu o mare economie de timp.

 

Ce oferim…

Va oferim o baza de date complexa cu spatii comerciale, inchieri si vanzari apartamente, vanzari terenuri, case/vile si multe altele. Mai mult decat atat, compania ofera servicii de administrare a imobilelor. Daca aveti o oferta sau o cerere ce tine de imobiliare, apeleati cu incredere la serviciile oferite de noi si veti beneficia de profesionalismul si seriozitatea echipei din spatele companiei noastre.
Un punct de referinta al companiei noastre il reprezinta galeria comerciala din cadrul complexului Doamna Ghica Plaza, care va ofera posibilitatea de a inchiria spatii pentru inceperea si dezvoltarea afacerilor dumneavoastra. Spatiile se preteaza pentru comert stradal, reprezentanta, birou, chiar si productie. Pe partea rezidentiala HIRIS Imobiliare propune clientilor apartamente in imobile noi construite la inchiriere si vanzare.

Scopul nostru…

HIRIS imobiliare are ca scop principal atingerea gradului maxim de satisfactie al clientilor, prin baza de date complexa si prin numarul mare de clienti din portofoliul nostru.


Date de contact…

Telefon: 021-780.79.79