HIRIS Marketing

HIRIS Marketing Concept ofera servicii complete de Marketing si Web Development pentru a crea avantaje competitive si a maximiza valoarea afacerii tale.
Avem experienta si viziunea necesara pentru a implementa, dezvolta si mentine cat mai sus orice tip de afacere.

Am dezvoltat servicii special create pentru a satisface nevoile oricarui tip de business. Oferim servicii de promovare online, creare de site-uri de prezentare, realizare de magazine online, servicii de email marketing, servicii de tip mentenanta, servicii de tip proiectare retele si servicii de copyright, articole pe diverse teme, advertoriale, continut pentru pagini Web.

Tratam cu aceasi seriozitate atat clientii noi cat si cei cu care lucram in prezent si oferim pachete atractive personalizate in functie de cerintele fiecarui client.

Misiunea

Scopul

Misiunea noastra este obtinerea unor rezultate cat mai favorabile pentru clientii nostri si eficientizarea bugetului.

Scopul nostru este acela de a realiza proiecte cat mai complete si competente intr-un grad cat mai ridicat de satisfacere a nevoilor clientilor nostri

 

face

adw

seoooo

Promovare Online

Promovare pe retele de socializare. Promovarea pe retelele de socializare a devenit una dintre principalele metode de promovare online a unui site. Promovarea in retelele sociale are cel mai avantajos raport cost/beneficii sau „Return On Investment”, oferind posibilitatea de a livra anunturile direct categoriilor de public interesate. Retelele de socializare sunt comunitati online construite pe baza preferintelor sau a caracteristicilor comune, cultura, limba, civilizatie. Membrii unei retele sociale sunt legati intre ei în mod informal, fara obligatii si contribuie activ la crearea de continut, colectarea si raspandirea informatiilor pe intregul glob.

Promovare CPC ( Google Adwords). Google Adwords este o campanie de Pay Per Click Marketing ce permite alegerea bugetului, a destinatiilor si ajunge la utilizatori exact atunci cand acestia cauta pe internet produsele sau serviciile Dvs. AdWords este serviciul de publicitate oferit de Google ce permite plasarea de anunturi text sau bannere pe pagina de rezultate a motorului de cautare sau in reteteaua de site-uri partenere.

SEO. Search Engine Optimization sau SEO este un aspect foarte important de promovare online a unui site. Cu alte cuvinte continutul unui site trebuie sa fie oprimizat pentru motoarele de cautare astfel incat site-ul dumneavostra sa poata fi promovat pe web si sa obtina o pozitie cat mai buna in lista de rezultate. De aceea optimizarea SEO necesita un proces complet de analiza de cercetare si cunostinte avansate de algoritmi mereu in schimbare. Pachetele noastre de optimizare SEO cuprind: analiza cuvinte cheie, consultanta marketing, creare harta site, inscriere siteuri in portaluri web, verificare schimb de linkuri, optimizare pagini incepand cu prima pagina, inscriere site in directoare romanesti, directoare straine si in site-uri de anunturi.

 

constr

Creare de Website

Avem resursele, viziunea si experienta necesara pentru a proiecta orice site de orice complexitate si orientare. Fie ca este vorba de site-uri de prezentare, site pentru firma sau crearea de magazine online la cheie, HIRIS Marketing ofera o solutie eficienta de web design cu site-uri care sunt atractive si functionale si care pot satisface toate cerintele necesare. Ne vom ocupa si vom interactiona cu dumneavoastra pe tot parcursul procesului de dezvoltare web pentru a crea exact ceea ce va doriti.

 

 

email2Servicii de Email Marketing

HIRIS Group ofera si servicii de email marketing cu ajutorul unor platforme inteligente de comunicare in mediul virtual create pentru a indeplini nevoile oricarei companii in cautare de solutii de promovare prin newsletter. Newsletterele ofera o metoda de distribuire a informatiei in mod continuu, de mentinere a relatiei permanente cu clientii, de fidelizare prin oferirea de promotii sau pachete atractive si deschide oportunitati de atragere a noi vizitatori. Serviciile noastre au in vedere crearea unor template-uri personalizare si interactive pentru campanii de email proferionale cu baze de date proprii sau ale clientului.

 

 

ed4media_gazduireServicii de tip webhosting

Gazduirea web (host) este serviciul prin care site-ul dumneavoastra si fisierele care il alcatuiesc sunt stocate pe un server. Serviciul de gazduire web face ca site-ul sa fie accesibil tuturor utilizatorilor de Internet.